Situatie jenanta

Ma trezesc cu un mesaj privat pe facebook de la o femeie care cu „ texte „ clasice vroia sa ma …agate facandu-mi complimente .I-am spus cu ce o pot ajuta din punct de vedere profesional, daca este interesata sa stie ceva despre destinul ei ,a inceput sa fie mai agresiva cu mesajele ,i-am spus ca sunt casatorit si daca pot sa o ajut profesional …. a inceput sa ma sune pe facebook si in final am blocat-o . Stiind ca nimic nu este intamplator in tot ce ni se intampla am folosit o metoda speciala din Yi Jing intrebandu – l pe Dumnezeu ( YI in limba chineza inseamna Intelepciunea Suprema ) care este lectia pe care trebuie sa o invat din urma acestui „ eveniment „ .

Raspunsul Divinului a fost extrem de direct,la obiect , prin intermediul hexagramei 17 care spune ca aceasta hexagrama avertizeaza aspura pierderii controlului iar yao 4 spune ca aduce necazuri, pierderi ,ca pericolul are chip de femeie si ca este nevoie de corectitudine ,seriozitate si nu veti fi atins . Perfect adecvat la situatia mea .

In meseria mea de consultant al destinului ,am cunoscut foarte multe persoane care partenerul lor de viata le-au parasit datorita unei terte persoane si unele persoane chiar si-au ruinat viata . Aceasta hexagrama si yao personal arata pericol si necazuri oricat de  „ dulce „  ar fi ispita . Ascultand mereu sfatul lui Dumnezeu suntem mereu protejati de rau .

Leave A Response

* Denotes Required Field