Zeri – selectare date 

shadow-ornament

 3    


    Zeri sau selectarea datelor este o stiinta metafizica din astrologia chineza . Zeri este studiul miscarii planetelor care genereaza energii si forte gravitationale care influienteaza curgerea Universului si aceste forte poate fi folosite in interesul nostru pentru a avea succes in orice actiune pe care o facem .Chinezii s-au bazat pe selectia de date cu mii de ani in urma in special la curtile imperiale unde vechii imparati se bazau pe sfatul consilierilor Zeri pentru a decide CAND  sa inceapa un razboi sau sa semneze un tratat de pace , in orice problema a statului etc ,apoi taranii folosind propriul lor sistem pentru a stii cand sa semene campurile  etc . Astazi se foloseste pentru o serie de activitati personale si de afaceri ,de la propuneri in casatorie ,la interviuri sau deschideri oficiale ,inceperea unei diete etc . Conceptul din spatele Selectarii de date este simplu : calcularea unei perioade de timp zi + ora in care sa desfasori o activitate atunci cand energiile din univers iti sunt foarte favorabile si prin infuzia acestor energii poti incepe activitatea intr-un moment bun .In intelepciunea populara exista o vorba care se mai foloseste si astazi cand vrei sa faci o activitate in care sa ai succes „ SA FIE INTR-UN CEAS BUN „ .Dar chinezii au mers si mai departe si au dezvoltat un sistem in care se poate calcula „ acest ceas bun „ pentru fiecare om si se calculeaza in functie de ora si data nasterii . Dar acest „ ceas bun „ sunt date de energii benefice care pot fi urmarite,calculate , predeterminate si folosite pentru a maximiza un rezultat pozitiv asigurand o mai mare sansa de succes prevenind astfel „ ceasul rau „ sau altfel spus timpul nepotrivit in care se manifeste energii negative care ne poate „ asigura „ esecul .

    Metoda practicata de noi este combinata cu alte stiinte ale metafizicii chineze astfel incat pot indica ca in momentul in care vreti sa faceti o anumita actiune sa stati cu spatele la o anumita directie si la un anumit grad ( ale unui cerc de 360 grade ) astfel incat puterea energiei pozitive sa fie de 360 de ori mai puternica in acel moment  .Pentru aceasta noua ne este necesar data si ora nasterii ,fara ora nasterii nu se poate practica aceasta metoda ,iar dv. va trebuie o busola de precizie care sa va arate  directia si gradul pe care vi-l vom spune in urma calcului pe care il vom face .  Ce actiuni se pot face ? orice actiune in care va doriti sa aveti succes ,ex : lansare de carte ( produs & servicii ) , semnare de contracte , anunt pe net  , inceperea unei afaceri , prima intalnire cu o persoana de sex opus care vrei sa o impresionezi si lucrurile sa mearga bine  etc  .

   Alege-ti „ ceasul bun „ pentru succes deplin !

Descarca gratuit ebook-ul " Cele 4 directii benefice din Feng shui " si aplica IMEDIAT formula pentru a-ti schimba in bine viata.

privacy Emailul tau este confidential