Terapia mentala de la distanta

shadow-ornament

screenshot_3


        Vindecarile de la distanta prin puterea gandului si a intentiei clare si ferme sau a unor vibratii energetice au devenit un fenomen din ce in ce mai des intalnit in ultimii zeci de ani . Cercetartorii au descoperit in ultimele decenii ca in creierul nostru sunt produse unde masurabile care variaza in functie de nivelul tau de somn sau constienta ,liniste sau agitatie ,sanatate sau boala .Ritmurile creierului sunt stimulate de emotii : anxietate,stres,iubire ,furie ,neliniste ,teama etc .Oare este posibil ca aceste ritmuri sa fie controlate ? DA .Omenii de stiinta au descoperit patru tipuri de baza de unde cerebrale : beta,alfa,theta si delta corespunzand cu patru niveluri de activitate cerebrala .Starea de somn profund este cuprinsa intre 1-4 cicluri /s iar stresul & anxietatea sunt asociate undelor peste 21 de cicluri/s si sunt convins ca toata lumea stie ca stresul este o cauza profunda a multor probleme de sanatate mentala si fizica .Oameni precum Vianna Stibal sau Jose Silva si-au dedicat intreaga viata cautand metode de terapie mentala de la distanta prin care ne putem crea o viata din ce in ce mai buna din toate punctele de vedere .

       Vianna Stibal a creat una din cele mai puternice tehnici de vindecare energetica : ThetaHealing .ThetaHealing este un proces de meditatie care creaza vindecare fizica,psihica si spirituala intrand in starea theta in care vindecarile aveau loc intr-o stare numita Constiinta lui Dumnezeu . In aceasta stare poti intra in comuniune cu Dumnezeu si sa primesti mesaje de la El precum  precum si dezvoltarea intuitiei si a capacitatiii paranormale de a „ vedea „ in interiorul corpului uman ca ajutor in tehnica ThetaHealing .

     Jose Silva a dezvoltat o serie de tehnici mentale menite sa vindece oamenii inclusiv de la distanta trezind astfel in practicant capacitatea de clarvizune cu ajutorul undelor alfa  ,un nivel mai profund si mai sanatos al mintii  cu rezultate deosebite ale oamenilor din intreaga lume .

    Prin participarea la cursurile mentorului nostru Risvan Rusu si punerea in practica a metodelor si tehnicilor predate si cu sutinerea permanenta a acestuia sotia mea Mirela si-a dezvoltat acele abilitati subtile care ii permit aflarea cauzelor precum si ameliorarea acestora cu ajutorul si Voia  Bunului Dumnezeu si a Entitatilor de Lumina – Ingeri,Arhangheli etc .

    Minunat este sa iti poti ajuta semenii pentru a se putea bucura si ei de Frumusetea vietii ,o calatorie care este un DAR de la Dumnezeu pentru noi .  

Descarca gratuit ebook-ul " Cele 4 directii benefice din Feng shui " si aplica IMEDIAT formula pentru a-ti schimba in bine viata.

privacy Emailul tau este confidential