Despre noi

shadow-ornament

screenshot_3Calatoria  noastra in lumea minunata a Metafizicii Chineze a inceput prin participararea, impreuna cu sotia mea la cursurile predate de mentorul nostru Risvan Vlad Rusu care ne sustine si ne ghideaza in permanenta .Suntem fascinati de profunzimea si exactitatea informatiilor din Feng Shui,Xuan Kong Da Gua, Qi Men Dun Jia,Bazi,Da Liu Ren ,Zeri ,Yi Jing  – sisteme descoperite si aprofundate de chinezi inca de acum 5.000 de ani.

Aceste informatii sunt pur practice cu rezultate imediate in viata noastra de zi cu zi , aduc echilibru,armonie,pentru a trai viata cu Bucurie !

   Cunoasterea si aplicarea Metafizicii Chineze aduce in viata noastra ,pur si simplu, implinire ,sanatate optima,succes deplin , armonie in relatii etc . si acum urmarim sa ajutam oamenii  in aflarea si rezolvarea diverselor situatii ,neimpliniri si nemultumiri din viata lor… transformad-o intr-o viata din ce in ce mai buna din toate punctele de vedere .   

Descarca gratuit ebook-ul " Cele 4 directii benefice din Feng shui " si aplica IMEDIAT formula pentru a-ti schimba in bine viata.

privacy Emailul tau este confidential